Tuinbouwmachines kopen

Bij Hortimec ligt onze focus op het creëren van de perfecte groeiomstandigheden voor planten door middel van de verkoop van tuinbouwmachines. Door duurzame alternatieven is de milieu impact van landbouw te verlagen en maken we optimaal gebruik van beschikbare en vruchtbare grond. Deze doelstelling is alleen te behalen door het gebruik van efficiënte machines. Het juiste materiaal zorgt ervoor dat je minder afhankelijk bent van chemicaliën, er minder ruimte nodig is en planten sneller groeien. Tuinbouwmachines kopen bij Hortimec betekent investeren in een vruchtbare toekomst.

Tuinbouwmachines kopen Hortimec

Door samenwerkingen met onze partners Ellepot en Urbinati ben je bij ons aan het juiste adres voor specialistische tuinbouwmachines. Wij streven ernaar om jonge planten zo snel en duurzaam mogelijk door hun groeifases te loodsen. Zo ontstaat een optimaal proces van veredeling, productie en vermeerdering. Onze jarenlange ervaring in de planten industrie zorgt ervoor dat we precies weten welke omstandigheden nodig zijn voor snelle groei. Door creatieve inzet van machines krijgen zaden meer kiemkracht zodat ze beter gezaaid en geplant kunnen worden. Deze tuinbouwmachines zorgen voor geintegreerde, milieuvriendelijke teeltmethodes waardoor planten gezonde wortels krijgen en het gebruik van plastic overbodig wordt.

Specialistische tuinbouw machines

Het Ellepot systeem is een uniek teeltsysteem geschikt voor het vermeerderen van jonge planten, bloemen en gewassen. Dit duurzame groei systeem is gericht op het vormen van natuurlijke wortels waardoor de planten een goede start krijgen. Deze gezonde ontwikkeling van wortels zorgt voor een hogere opbrengst per plant, snellere verplanting en dit alles zonder het gebruik van plastic. Maak jouw teelt processen sneller en slimmer met Ellepot tuinbouwmachines. Met de machines van Urbinati kunnen zaai processen van begin tot eind worden geautomatiseerd. Of het nu gaat om planten, verpotten, snoeien, sproeien, bemesten of kiemen, alles is mogelijk met deze moderne apparatuur. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor specialistische apparatuur dat zorgt voor de juiste groeiomstandigheden: luchtvochtigheid, temperatuur en natuurlijke bestrijdingsmiddelen.

Met behulp van de paperpot machine creëer je eenvoudig eigen paperpots in het gewenste formaat. De stekgrond wordt door middel van perslucht via een trechter gelijkmatig aangevoerd. Het speciale papier wordt van een rol afgerold en omhult in een kokervorm de aarde. Deze lange koker wordt automatisch door middel van een roterend mes op de juiste lengtemaat afgesneden. Onmisbare automatisering voor jouw bedrijf.

Maatwerk voor de tuinbouwsector

Bij Hortimec kun je terecht voor specialistische tuinbouwmachines gericht op jouw bedrijf. Wij denken mee met jouw teelt processen en bieden een totaaloplossing voor tuinbouw. Voor ons is iedere opdracht maatwerk en daarom nemen wij de tijd om te bekijken welke machines jou werk uit handen kunnen nemen. De wereld van de plantenteelt verandert snel waardoor het verstandig is voorbereid te zijn op de toekomst. De milieu-eisen in de tuinbouwsector zijn aan wijzigingen onderhevig, vruchtbare land is schaars en schoon water is niet altijd vanzelfsprekend. Door onze jarenlange ervaring met innovatieve technologie staan wij garant voor creatieve en effectieve oplossingen, ook op de lange termijn. Zo bespaar je op productiekosten, wordt jouw teeltproces efficiënter en productiever en draag je bij aan een duurzame wereld. Andere beschikbare machines: Seeding machines, Filling machines, Transplanting machines, Labeling machines, Denesting machines, Handling machines, Dibbling machines, Depopping machines, Trimming machines, Washing machines, Irrigation machines, and Germination machines

Waarom kies je voor Hortimec?

Hortimec heeft in de loop der jaren veel internationale bedrijven geholpen om een ​​hoger productierendement te realiseren en tegelijkertijd het hele proces zo ecologisch mogelijk te maken. We weten dat een continue productie zonder enige hapering essentieel is in de huidige industrie. Als zodanig bieden wij speciaal opgeleide monteurs die u kunnen helpen om alles in de kortst mogelijke tijd weer aan de praat te krijgen. Wilt u graag tuinbouwmachines kopen of wilt u graag meer informatie over tuinbouwmachines? Dan kunt u contact met ons opnemen.