Efficiënte automatische trayvuller

Bespaar tijd en geld binnen jouw tuindersbedrijf of boomkwekerij dankzij een automatische trayvuller. De automatische trayvuller is multifunctioneel in gebruik omdat je trays van verschillende afmetingen ermee kunt vullen. De afmetingen en het vulvolume zijn namelijk handmatig in te stellen. De trayvuller vult maar liefst tot 9000 trays per uur. Om de zaadjes op een goede manier te laten groeien is het noodzakelijk dat de trays waarin ze gezaaid worden voorzien zijn van exact de juiste hoeveelheid potgrond aangedrukt in de juiste dichtheid.

De voordelen van onze automatische trayvuller

  • De automatische trayvuller voldoet aan alle internationale veiligheidseisen
  • De trayvuller is qua snelheid, vulvolume en afmetingen van de trays volledig aan te passen naar de wensen van jouw bedrijf.
  • Voorkomt verspilling van grond, deze wordt hergebruikt voor het vullen van de volgende tray.
  • Dit maakt de machine makkelijk schoon te houden.
  • Een capaciteit van 9000 trays per uur.
  • Uniek afvulsysteem wat de trays schoon borstelt.
  • De trayvulmachine is eenvoudig in te stellen en te bedienen.
  • De machine is eenvoudig te verplaatsen zodat je hem moeiteloos op verschillende plekken kunt gebruiken.
  • Dankzij deze automatisering worden arbeidskosten verminderd.

Efficiënt gebruik van potgrond dankzij de trayvulmachine

De vulsnelheid van de trayvuller is aan te passen evenals het vulvolume. Dit kun je compleet af stemmen op wat je wilt gaan zaaien. Dankzij de juiste trilfrequentie worden de trays gevuld met een juiste dichtheid. Nadat de machine de tray gevuld heeft wordt de tray automatisch schoon geborsteld. Hierbij wordt de potgrond die over is hergebruikt om de volgende tray te vullen, dit voorkomt onnodige verspilling van grond.

Voorkom verspilling van grond, bespaar tijd en geld dankzij de automatische trayvuller

Benieuwd welke trayvuller het beste bij jouw boomkwekerij of tuindersbedrijf past? Wij voorzien je graag van een geheel vrijblijvend deskundig advies. Contacteer ons telefonisch of plan een afspraak in om een van onze adviseurs geheel vrijblijvend langs te laten komen.

Andere beschikbare machines: Paperpot machinesSeeder machines, Transplanting machines, Labeling machines, Denesting machines, Handling machines, Dibbling machines, Depopping machines, Trimming machines, Washing machines, Irrigation machines, and Germination machines

Waarom kies je voor Hortimec?

Hortimec heeft in de loop der jaren veel internationale bedrijven geholpen om een ​​hoger productierendement te realiseren en tegelijkertijd het hele proces zo ecologisch mogelijk te maken. We weten dat een continue productie zonder enige hapering essentieel is in de huidige industrie. Als zodanig bieden wij speciaal opgeleide monteurs die u kunnen helpen om alles in de kortst mogelijke tijd weer aan de praat te krijgen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.